Geplaatst: Oct 10, ’18

Shalom Festival Groenplaats Antwerpen

Ter gelegenheid van het 70-jaar bestaan van Israël nodigen wij u uit om deel te nemen aan de 14e editie van het Shalom Festival op zondag 21 oktober, Groenplaats in Antwerpen.
"Shalom, salaam, peace, vrede, paix" is de visie van het Shalomfestival:

"Toegewijd aan het samenleven, de dialoog en de waarheid, streeft de organisatie van het festival ernaar een warm hart toe te dragen aan de bescheiden Joodse gemeenschap en het antisemitisme te bestrijden, maar ook de bevooroordeelde informatie die in de media verspreid wordt, van antwoord te dienen.

In een multiculturele sfeer worden vrienden en alle burgers uitgenodigd om het feest te vervoegen. Verschillende nationaliteiten zullen dit jaar aanwezig zijn om hun liefde aan Israël te tonen en daarmee een positieve statement te maken: Israël is niet geïsoleerd en staat niet alleen."

Cultuur, kunst, muziek, geloof, politiek, liefdadigheid, kinderanimatie, gastronomie, en levensbeschouwing wisselen elkaar af tijdens deze middag van 14:00 t/m 18:00 uur op het podium en de leuke stands op het plein. Een unieke samenstelling die de identiteit van het Shalom Festival het best omschrijft.

Het Shalom Festival is een initiatief van de Alliantie voor Vrede in het Midden-Oosten, de Belgische Coalitie voor Israël, B’nai B’rith Antwerpen, Koinonia Ministries, ORT Belgium, Christenen voor Israël, Beautiful Israel, Anet en Chrétiens Amis d’Israël.

Meer info: www.shalomfestival.be Thumbnail

Fotografie

Pictures made by 'Rovenko Photography' 
www.rovenko.com